Activiteiten
Talentvol programma Open Podium

Morgen, donderdag, vindt het tweede Open Podium van de Talentenloods plaats, bomvol jong talent op divers gebied. Het begint met Blackout van Drumschool Voorburg, waarbij Paul Reijenga zelf invalt op de bas.Deze avond wordt de piano volop bespeeld door Pratish Nagesar, maar ook door Juliette van Dam en Olamide Jallow die hun zang zelf begeleiden. Olamide stond ook in de finale van Rijswijk Got Talent met haar zelfgeschreven nummers.

Special Guest is jeugdleider Schaken, Max Kanbier. Daarnaast zijn er nog drie rappers: Daryl William Meyer van Shot Records en Yassir Salim met zijn bevriende rapper Ayman Allouche. Het Open Podium wordt gehouden in Theater Ludens. Aanvang 19.30 uur. Entree 5,50, voor jeugd tot 21 jaar gratis. Kaarten kunnen gereserveerd worden via https://theaterludens.nl (Op de foto  Rappers Yassir en Ayman, foto: Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter