Activiteiten
The Raspers spelen in het Veur Theater

De bekende Voorburgse band The Raspers speelt binnenkort een thuiswedstrijd. Vrijdag 6 december is de band live te zien in het Veur Theater aan de Damlaan in Leidschendam. Het concert begint om 20.30 uur, toegang is € 15,00.

De Raspers staan sinds lange tijd aan de top in het cover-circuit en bij velen reeds bekend als Hardest Working Band van onze regio. Het ijzersterke gevoel voor entertainment, de haast vanzelfsprekende professionaliteit en tomeloze energie van deze vier rasmuzikanten maken van elk optreden een happening waarover iedereen nog lang zal napraten. De band weet als geen ander sixties & seventies-rock, moderne pop en de nodige funk-, soul- en dance-classics samen te voegen tot één dampende muzikale smeltkroes. Al jaren een knalsucces in Het Veur Theater en nu voor de zevende keer terug!

Tijdens deze avond zal een deel van de tribune ingeschoven worden zodat men kan kiezen om te zitten of te staan/dansen én men mag voor deze ene keer een drankje meenemen in de zaal.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter