Nieuws
Gemeentebestuur blij met voortgang Rotterdamsebaan

Burgemeester en Wethouders hebben een werkbezoek afgelegd bij de Rotterdamsebaan. Wethouder Astrid van Eekelen: ,,Ik ben blij om te zien dat het project voorspoedig verloopt. De tunnelbuizen worden nu geschikt gemaakt voor verkeer. Rondom de Laan van Hoornwijck en in de Binckhorst wordt het gebied opnieuw ingericht en knapt het zienderogen op. Het Molenvlietpark wordt straks ook voor onze inwoners rondom dat gebied leuk om te wandelen.”

Zodra het verkeer naar de Binckhorst via de Rotterdamsebaan kan gaan en niet meer via Voorburg hoeft te rijden, stroomt het verkeer hier beter door en is er minder overlast. Ook de verbetering van de fietsroutes zal ervoor zorgen dat inwoners van Leidschendam-Voorburg sneller de fiets zullen pakken.

Om ook in de toekomst goed bereikbaar te blijven, zet de gemeente zich samen met buurgemeenten, de metropoolregio en de rijksoverheid in voor een goede infrastructuur en mobiliteit. De aanleg van de Rotterdamsebaan levert hieraan een belangrijke bijdrage. Van Eekelen: ,,Er is een goede samenwerking met ons om werkzaamheden die van invloed zijn voor onze inwoners van tevoren goed te communiceren. Zo zijn de werkzaamheden aan de kruising Mercuriusweg-Binckhorstlaan soepel verlopen.”  (foto Jurriaan Brobbel)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter