Activiteiten
Gezellige wandelgroep zoekt tippelaars

Met ingang van dinsdag 3 december start er een wandelgroep voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Geen prestaties maar samen genieten van de omgeving en een gezellig praatje. Dat betekent dus erop uit en niet alleen. Vindt u het ook leuk om samen met anderen te wandelen? Sluit dan aan bij deze wandelgroep. Men verzamelt bij het wijkleercentrum  in Park Schakenbosch rond 14:45 en start met wandelen om 15:00. De wandeling duurt tot ongeveer 16:00. Na afloop is er koffie en thee in het wijkleercentrum. Indien gewenst kan men aansluitend mee helpen koken en gezamelijk een warme maaltijd eten. De wandelgroep is elke dinsdag. Voor meer informatie:   https://alles-voorelkaar.nl/

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter