Nieuws
Minicontainers voor Park Leeuwenbergh en Stompwijk

Inwoners van Park Leeuwenbergh (Voorburg) en Stompwijk krijgen een extra minicontainer voor Plastic, Metaal en Drinkpakken (PMD). Met de extra container wordt makkelijker om afval te scheiden.  Met de uitreiking van de nieuwe container verandert ook de inzamelfrequentie; de ene week PMD, de andere week restafval.

Omdat in Park Leeuwenbergh de openbare ruimte beperkt is, heeft de bewonersvereniging enige tijd geleden voorgesteld hier geen ondergrondse containers voor PMD te plaatsen, maar een extra minicontainer voor PMD uit te delen. In Stompwijk heeft de Adviesraad namens de inwoners bij de gemeente het verzoek gedaan om een extra container voor PMD uit te reiken.

Vandaag worden de laatste containers in Stompwijk uitgedeeld en kunnen de inwoners direct starten met het scheiden van hun PMD. In totaal gaat het om ongeveer 500 minicontainers.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter