Nieuws
Politie zoekt getuigen poging woningoverval

De politie zoekt getuigen van een poging tot woningoverval op woensdagavond 26 november. In de Van Faukenbergestraat in Voorburg bedreigden drie mannen rond 21.00 uur een bewoonster. Twee van de mannen deden zich voor als pakketbezorgers. Na de bedreiging maakten de mannen zich zonder buit uit de voeten en sindsdien ontbreekt van hen elk spoor. De politie heeft de zaak in onderzoek. Signalement verdachten:

Man 1
Tussen de 35 en 45 jaar oud
Circa 1.80 a 1.85 meter lang
Gekleed in uniform van een pakketbezorger
Donker kort haar
Donkere ogen
Hoekige kaaklijn

Man 2
Circa 1.80 meter lang
Gekleed in uniform van een pakketbezorger
Korte baard
Donker haar
Lichte huidskleur

Man 3
Tussen de 30 en 35 jaar oud
Donker haar en baard
Zwarte jas met capuchon en bontkraag

De recherche komt graag in contact komen met mensen die iets gezien of gehoord hebben van deze poging woningoverval. Of gezien hebben waar deze drie mannen naartoe zijn gegaan na de poging overval. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de recherche via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000. (foto politie)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter