Nieuws
Juliette en Olamide naar slotavond Open Podium

Het zangtalent spetterde op het podium in Theater Ludens tijdens de Talentenbeurs. Celia Ximenez (12 jaar) gaf een geweldige sound aan de band Blackout van Drumschool Voorburg. Zij zijn dringend op zoek naar een bassist. Omdat bassisten zeldzaam zijn, worden ook gitaristen opgeroepen, die zouden willen overstappen op de bas.

Juliette van Dam, die eerder op het podium stond door de Schrijfwedstrijd, is ook nog maar 12 jaar, maar niet als zij zingt. Sterre van Meeteren (14) van Drumschool Voorburg zong de sterren van de hemel. Olamide was een van de finalisten van Rijswijk Got Talent en zong haar eigen nummers. Zo kan zij als 14-jarige haar emoties vertolken. Pratish Nagesar (16) bespeelde virtuoos de piano, waarbij hij zonder bladmuziek en zonder les zichzelf de nummers heeft aangeleerd.

De special guest van de avond was  de 20-jarige Max Kanbier, jeugdleider Haagse Schaakbond. Als 5-jarig kind kreeg hij een schaakspel voor zijn verjaardag, omdat zijn vier overgrootvaders ook schaakten. Hij is meermaals Nederlands Kampioen Jeugdschaak. Inmiddels studeert hij Econometrie en heeft hij een rekenmodel ontwikkeld voor nog beter afgestemde jeugdtoernooien.

Ook meedoen of komen genieten? De volgende Open Podiumavonden zijn: donderdag 16 januari Special Klassiek voor ensembles i.s.m. het Huygensfestival. Twee Open Podia voor jeugd t/m 12 jaar op vrijdag 14 februari en vrijdag 13 maart. Op donderdag 16 april is het laatste Open Podium voor jeugd 12-21 jaar. Het aanmeldingsformulier voor optreden is te vinden op de website talentenloods.nl (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter