Activiteiten
Theateruitjes met Woej Cultuurmenu 55+

Het Woej Cultuurmenu 55+ voor de maanden januari t/m maart 2020 ligt klaar. Enkele malen per jaar organiseert Woej voor inwoners van Leidschendam-Voorburg een leuk en afwisselend cultureel programma met voorstellingen voor ouderen die graag naar het theater gaan.

Ook voor januari tot en met maart is er een aantrekkelijk programma: cabaret, musical, dans en muziek in verscheidene stijlen. Het programma is geheel verzorgd: de activiteiten omvatten vervoer met Woej-busjes (u wordt thuis opgehaald en ook weer teruggebracht), begeleiding in het theater, koffie/thee vooraf en een consumptie in de pauze of na afloop. Per voorstelling is het aantal deelnemers beperkt.

Wie de afgelopen maanden heeft deelgenomen krijgt het nieuwe programma automatisch toegezonden; nieuwe geïnteresseerden kunnen het programma telefonisch opvragen, of afhalen in het wijk- en dienstencentrum. U kunt ook kijken op de website op: www.woej.nl/cultuurmenu

Interesse? De inschrijving sluit 6 januari, dus wacht U niet te lang! U kunt ook gebruikmaken van het online inschrijfformulier. Kijk hiervoor op www.woej.nl/cultuurmenu  Voor toezending van het programmaboekje of voor inlichtingen kunt u bellen naar Woej, 070 – 205 47 50. Een programmaboekje ophalen kan bij wijkcentra Oranjehoek, Oranje Nassaustraat Voorburg, De Plint Fredediklaan Leidschendam en De Groene Loper, Van Royenstraat Voorburg.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter