Nieuws
Kakafonie al een beetje in kerstsfeer

Vandaag om 12:30 uur komt Danny Lambregts naar de studio van Midvliet om in het programma Kakafonie zijn nieuwe single te laten horen. De jonge Brabantse zanger Danny Lambregts, swingt er lekker op los in zijn nieuwe aanstekelijke single ‘Je krijgt van mij een 10’.

Hierna komen de Zoetermeerse popzangeres Charlene Bakker, Haagse volkszanger John Medley en Haagse rapper Pete D Moore aan de beurt. Deze unieke combi stak een oude kersthit in nieuw jasje en laten die horen in Kakafonie. John Medley, Charlene Bakker en Pete D Moore hebben de koppen bij elkaar gestoken en besloten de traditionele kersthit ‘Let it snow’ op eigen wijze in het Nederlands te vertolken.

En dan is om 13:35 uur is Rob Ronalds te gast. Hij komt zijn nieuwe plaat ‘Mooiste meisje van de klas’ laten horen. Rob Ronalds is in het Nederlandse uitgaanscircuit geen onbekende. En niet alleen in Nederland, ook in Oostenrijk weet Rob in de wintermaanden alle kroegen op zijn kop te zetten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter