Nieuws
Veel bekijks voor Sinterklaas op de Julianabaan

Sinterklaas wandelde zaterdag,  begeleid door het Zwartepietenorkest, langs diverse winkels op de Julianabaan in Voorburg. Vele kinderhandjes werden geschud. Af en toe moesten de Pieten zelfs wachten op de Sint, want zoveel ouders wilden hun kinderen graag fotograferen samen met de Goedheiligman. Vervolgens liep de stoet naar het plein waar een podium was opgesteld. De kinderen zongen daarbij allerlei leuke liedjes. Daarna mochten de kinderen bij Sint op het podium komen om een cadeautje te ontvangen. Sommige kinderen waren toch erg voorzichtig, anderen kropen direct bij de Sint op schoot. Er was inmiddels een lange rij met kinderen naast het podium ontstaan om een geschenk te mogen ontvangen. (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter