Nieuws
Stewards bij de HTM

De HTM is gestart met stewards: functionarissen die in bus en tram, en bij haltes, reizigers informeren over bijvoorbeeld omleidingen of stremmingen en hen aangeven hoe ze het beste verder kunnen reizen. Daarnaast zullen de stewards onderweg vervoerbewijzen controleren. Op de grote stations moeten ze bij grote drukte een helpende hand bieden. Ook moeten ze daar reizigers die geen kaartje hebben aan zo’n vervoersbewijs helpen. Tenslotte moet de aanwezigheid van de stewards, met name in bus en tram, de veiligheid verhogen. De eerste stewards zijn gisteren begonnen. Ze werken overigens naast de bijzondere opsporingsambtenaren die gerichte controles doen op het hebben van een vervoersbewijs.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter