Nieuws
Geldautomaten ABN AMRO dicht

ABN AMRO heeft een tweetal geldautomaten in Voorburg afgesloten. Het gaat om de automaat aan de Parkweg en die aan de Koningin Julianalaan naast de voormalige ingang van de Jumbo. De twee automaten zijn gesloten omdat ze volgens de bank kans maken het ‘slachtoffer’ te worden van een plofkraak. De bank heeft 380 van de bijna 800 geldautomaten om dezelfde reden gesloten. Volgens de bank gaat het om een tijdelijke maatregel. Hoe lang tijdelijk is, werd echter niet bekend gemaakt. Naar verluidt wil de bank de betrokken automaten vervangen door een type dat minder gevoelig is voor plofkraken. Een andere optie is het verplaatsen van de automaat naar een beter te beveiligen plek waarbij omwonenden minder hard getroffen zouden worden als de automaat middels een plofkraak wordt aangevallen. (foto Ressiva)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter