Activiteiten
Kerstbomen wandeling op Duivenvoorde

Morgen, woensdag 4 december, gaat IVN-natuurgids Ria Hoogstraat op stap in de natuur. Het is bijna winter op het landgoed Duivenvoorde. Men gaat kijken naar kerstbomen en ander wintergroen zoals hulst, maretak, taxus en klimop. Hoe komen zij de winter door zonder dat hun knoppen en bladeren bevriezen? Blijven alle naaldbomen in de winter groen? Waar komt het Kerstlied ‘O denneboom’ vandaan en klopt dat wel? De wandeling eindigt in de kerstbomentuin, waar deze week de Men verzamelt woensdag 4 december om 14.00 uur op de parkeerplaats, tegenover de beheerderswoning aan de Laan van Duivenvoorde 1, Voorschoten. Toegang 1 Euro, contant te betalen aan de gids of met PIN-pas bij de ticketautomaat voor de stenen brug. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Kinderen zijn van harte welkom, ze krijgen extra aandacht van de gids. Het park is verboden voor honden. Info via www.ivndenhaag.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter