Nieuws
Burgemeester verricht officiële opening WZH Vliethof

Burgemeester Klaas Tigelaar heeft het nieuwe woonzorgcentrum WZH Vliethof aan de Raadhuisstraat 2 in Voorburg officieel geopend. Zowel de burgemeester als bestuurder Evert de Glint van WoonZorgcentra Haaglanden, bestuurder Marianne Straks van WoonInvest als directeur Tomas van den Berg van bouwbedrijf De Langen & Van den Berg hielden een korte toespraak. Al deze partijen hebben de komst van WZH Vliethof naar Voorburg mogelijk gemaakt. Met het doorknippen van een lint maakte burgemeester Tigelaar de weg vrij naar de verlichte tuin aan de Vliet.

Voor de bewoners en medewerkers van WZH Vliethof was het de hele dag feest. Met op elke woongroep een optreden van tafelgoochelaar Jordi Jansen, een workshop door luchtdirigent Richard van Roessel en Dickensmuziek door Forum Hadriani.

De woonzorglocatie Vliethof is teruggekeerd naar de plek waar vroeger Rustoord stond. De huiskamers hebben Voorburgse namen, zoals ’t Loo, Woelwijk en Damsigt. Ook zijn vele Voorburgers als vrijwilliger actief in WZH Vliethof onder het motto: Voor elkaar in Voorburg. WZH Vliethof is een gezamenlijk project van WoonInvest en Woonzorgcentra Haaglanden. De nieuwe woonzorglocatie biedt kleinschalige, stijlvolle  woongroepen voor ouderen met dementie.(Foto: Michel Groen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter