Nieuws
Geweldige verrassing voor zo’n 500 kinderen

Het heerlijk avondje is weer achter de rug. Helaas is het niet vanzelfsprekend dat Sinterklaas in alle gezinnen kan worden gevierd. Dit jaar heeft de gemeente samen met stichting ‘Sintvoorieder1’ en vrijwilligers ervoor gezorgd dat alle kinderen een leuke pakjesavond met cadeautjes hebben gehad.

Dit jaar werden circa 500 kinderen, van 0 tot en met 12 jaar blij gemaakt met Sinterklaas cadeautjes. Voor elk kind is een pakket gemaakt, passend bij de leeftijd. In de pakketten zitten een aantal cadeautjes zoals een voetbal, een spelletje of een boek. De gezinnen kregen de pakketten op donderdag 5 december uitgereikt.

De gezinnen zijn per brief geïnformeerd over de actie en konden zich hiervoor online inschrijven. Stichting Sintvoorieder1, vrijwilligster van het eerste uur Desiree van der Eijnden, Fenomeen Bovenveen en de gemeente hebben de handen uit de mouwen gestoken om de sinterklaasactie voor elkaar te krijgen. (foto gemeente LV)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter