Nieuws
Auto uitgebrand in Voorburg

Afgelopen nacht is aan de Prins Beatrixlaan in Voorburg een daar geparkeerde bedrijfsauto uitgebrand. Omwonenden hoorden kort voor middernacht buiten een harde knal. Toen ze naar buiten keken zagen ze de auto in brand staan. De brandweer was vrij snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de wagen helemaal uitbrandde. De politie stelt een onderzoek in naar de brand die vrijwel zeker is aangestoken. Begin dit jaar werd met name Voorburg getroffen door een hele serie autobranden. Vrijwel dagelijks stond er ergens een voertuig in lichterlaaie. Het fenomeen deed zich destijds ook in omliggende gemeenten voor. De laatste tijd is het weer onrustig in Den Haag waar ook de nodige auto’s in voor en vlam zijn gezet. Vermoed wordt dat zulks te maken heeft met boosheid over het niet doorgaan van de vreugdevuren ter gelegenheid van Nieuwjaar.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter