Nieuws
Nederlandstalig in Kakafonie

Isebel is te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Om 12:30 uur komt Isebel naar de studio om haar nieuwe single ‘Weak’ te laten horen. Isebel is geboren in Maastricht, is opgegroeid in België, heeft haar tienerjaren doorgebracht in Zuid Frankrijk en studeert momenteel in Utrecht. Daarna is Pierre Kleinjans te gast. De nieuwste single van Pierre Kleinjans, getiteld ‘Jij bent wie je bent’, als voorproefje van zijn aanstaande album, is een lekker uptempo nummer en werd geproduceerd in de Pro Music Studio. En later in de uitzending kan men kennis maken met Leroy en DeWitten. De bedreven gitaarklanken zijn als vanouds van Dirkjan de Wit die ook tekende voor de instrumentale track ‘El Blanco’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter