Nieuws
Schrijfactie Amnesty Leidschendam-Voorburg

Per traditie voert de afdeling Leidschendam-Voorburg van Amnesty in de periode voor Kerstmis een schrijfactie. Deze actie werd van 10.30 tot 16.00 uur gehouden in de Voorhof bij de Oud Kerk in de Herenstraat.  Op de dag van de mensenrechten schrijven honderdduizenden mensen wereldwijd brieven. Organisator Jeanette Ridder richtte het zaaltje van de Voorhof bij de Oude Kerk in Voorburg al vroeg in met behulp van een aantal medewerkers. Om half elf kwam de eerste locoburgemeester Astrid van Eekelen namens de gemeente Leidschendam-Voorburg ondersteuning van de schrijfactie verlenen door zelf ook een brief te schrijven. Intussen waren er al verscheidene belangstellenden aan tafel geschoven om hun brief te schrijven. (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter