Activiteiten
Wie zingt er mee met Kerst in de Koningkerk?

De Koningkerk in Voorburg kent een lange traditie van gelegenheidskoren. Mensen die het gewoon leuk vinden om te zingen en met Kerst een éénmalig koor vormen. Met de volwassenen worden tijdens de viering op kerstavond mooie en bekende kerstliederen gezongen. Het gelegenheidskoor voor kinderen zingt op Eerste Kerstdag moderne eigentijdse kerstliedjes.

Ook het oefenen is puur ‘zangplezier’. Het programma is als volgt:

Gelegenheidskoor voor volwassenen op Kerstavond: Het koor voor volwassenen oefent zondag 22 december om 19.30 uur. De generale repetitie is op dinsdag 24 december om 17.30 uur en de uitvoering dezelfde avond vanaf 20.45 uur. Het betreft mooie en bekende kerstliederen.

Gelegenheidskoor voor kinderen op 1e Kerstdag: Kinderen van de basisschool ontvangen tevoren een CD met de liedjes. Ze oefenen op zondag 22 december om 11.30 uur en lunchen samen met de ouders. De uitvoering is op woensdag 25 december om 10.00 uur. Meer informatie op de website www.Koningskinderenvoorburg.nl Laat via e-mail even weten of men op uw komst mogen rekenen (kkhendriks@live.nl)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter