Nieuws
Help Po de panda thuis te krijgen
Cor het konijn, Po de panda, Heidi de herder, Erik de eekhoorn en Huub de hond; allemaal knuffels die per ongeluk zijn achtergebleven op het station of in de trein. Tijdens de Week van de Verloren Knuffel van 9 tot en met 13 december probeert NS verloren knuffelvriendjes weer thuis te krijgen. Is de eigenaar bekend dan zorgt NS dat de knuffel nog voor kerst thuis komt. Hoe meer mensen de knuffels zien, hoe groter de kans dat het lukt. Op Instagram, Twitter en Facebook vraagt NS tijdens de vijfde editie van de Week van de Verloren Knuffel aandacht voor de pluchen vriendjes. Op de stations waar de knuffels zijn gevonden hangen ‘gemist posters’ bij de reisinformatie. Ook op de schermen in de treinen komen de knuffels voorbij en op station Den Haag Centraal zijn alle knuffels te bekijken, terwijl ze wachten totdat het eindelijk zo ver is: naar huis.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter