Activiteiten
Wandelen in stilte in Voorburg

Vrijdag 13 december is er weer een stiltewandeling vanuit de bibliotheek in Voorburg. De ochtend duurt van 10.30 uur tot 13.00 uur. Voor deze wandeling zijn nog plaatsen vrij. Jaap van Buren van de bibliotheek vertelt er meer over: ,,Wilt u graag kennismaken met mindfulness, maar is stilzitten niets voor u? Dan is een stiltewandeling iets om te proberen! Wandelen werkt ontspannend en stressverlagend. Gecombineerd met stilte en mindfulness is dat effect nog groter. Pauline Memelink van Dreamel Moving & Mind neemt u in Voorburg mee op stiltewandeling. Voorafgaand aan de wandeling maakt u eerst kennis met Mindful Bewegen en met Mindfulnessmeditatie. U leert oefeningen die de geest kalmeren en de zintuigen openzetten. Daarna maken we in stilte een wandeling in de omgeving.”

Meer informatie vindt u op www.bibliotheekaandevliet.nl/stiltewandelingen Koop uw kaartje via de website of aan de balie in de bibliotheek.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter