Activiteiten
Generale repetitie Voorburgs Opera Koor in Schoorwijck

In plaats van in het vaste repetitielokaal in de Voorhof bij de Oude Kerk te Voorburg hield het Voorburgs Opera Koor (VOK) de generale repetitie voor het kerstoptreden in Woonzorgcentrum Schoorwijck te Leidschendam. Zo konden vele ouderen genieten van tweeëntwintig kerstliederen. Bij vijf liederen was er samenzang mogelijk met de bewoners: Komt allen tezamen, Stille nacht, Nu sijt wellekome, Er is een kindeken geboren en Ere zij God. Het VOK trad op onder leiding van de dirigent Peter Janka. De presentator was Marcel Mulder. Met een kwinkslag en anekdotes kondigde hij telkens de nummers aan. Op 23 december is de uitvoering van het Kerstconcert door het VOK in de Oude Kerk te Voorburg. Dan zullen ook verscheidene solisten optreden. De zaal is open om 19.00 uur en het gratis Kerstconcert start om 19.30 uur. (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter