Nieuws
Kerstballen in strijd tegen prostaatkanker

In de maand december slaan herenkledingwinkel Only for Men en stichting Mannen voor Mannen de handen nogmaals ineen, dit keer om de strijd tegen prostaatkanker aan te gaan. Dit doen ze door tijdens de feestdagen alle donaties vanaf vijf euro te belonen met een setje kerstballen. In 16 Only for Men- winkels, waaronder die aan de Herenstraat in Voorburg, is het mogelijk om te doneren en een setje kerstballen te bemachtigen. Alle opbrengsten komen ten goede van KWF Kankerbestrijding voor onderzoek, preventie en bestrijding.

Kerst is dé tijd van het jaar om te laten zien dat je om elkaar geeft. Kerstpakketten, grote inzamelacties op radio en televisie, cadeaus en samenzijn met familie. Met het setje kerstballen besteed het mannenmodemerk op een luchtige manier aandacht aan een zwaar onderwerp in een tijd van samenzijn met vrienden en familie. Prostaatkanker is namelijk één van de meest voorkomende vormen van kanker onder mannen. De diagnose wordt ruim 10.000 keer per jaar gesteld.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter