Nieuws
Typisch geval van ‘Foutje, bedankt’

Ze keek maar wat vreemd op: stond er opeens op Vlietnieuws dat haar huis aan de Van Halewijnlaan 2 in Voorburg gesplitst zou worden in zes appartementen. Kippenhokken, zo viel op de site te lezen. Maar de eigenaresse van het pand wist van niets en ze is helemaal niet van plan te verhuizen. Daarvoor heeft ze het veel te veel naar haar zin in het vroegere winkelpand, waar nu een cultureel centrum (Casa Niraï)  zit. Daarom snel de gemeente gebeld. Uiteindelijk bleek de verbouwing en de vergunning aanvraag te gaan om het Van Halewijnplein 2. Of ze bij de gemeente zo’n aanvraag niet even checken voor deze wordt gepubliceerd en misschien ook wel gehonoreerd? Neen dus. Hoe zeiden ze dat vroeger ook alweer? ‘Foutje, bedankt’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter