Activiteiten
Kerst in Polder Essesteijn

Met een feest voor de kinderen, kaarsen gieten en een kerststal in de molen viert de Voorburgse Polder Essesteijn kerst. In en om de kinderboerderij wordt woensdagmiddag 18 december van 14.00 tot 16.00 uur een kerstfeest gevierd. Op het programma staat onder meer muziek, feestverlichting maken en koekjes versieren. Er zijn chocoladebollen en lekkere drankjes. Natuurlijk komt de kerstman ook. Alle kinderen zijn welkom om mee te doen.

Vanaf zondag 15 december kan men dagelijks tussen 12.00 en 17.00 uur door de ramen van Molen de Vlieger kijken naar de fraaie kerststal. In de wieken schittert een ster en zelfs het huis van de molenaar is fraai uitgelicht.

Kaarsen gieten kan zaterdag 21 december. Van 11.00 tot 16.00 uur kan jong en oud meedoen in de kinderboerderij. Wie de kaars mee naar huis wil nemen, moet daarvoor een klein bedrag betalen.

De activiteiten worden georganiseerd door de stichting Middin, Kindercentrum ZieZoo, partycentrum Dekkershoeve, imkerfamilie Van Rooijen en Molen de Vlieger. Polder Essesteijn is te vinden aan het Essepad bij de Rodelaan in Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter