Nieuws
Meer ritten trams 2 en 6 in ochtendspits

De HTM laat de trams 2 en 6 – lijnen die beiden Leidschendam-Voorburg aandoen – met ingang van de nieuwe dienstregeling aanstaande zondag, vaker rijden. Bij tram 2 gaat het om extra ritten in de ochtendspits tussen station Laan van Nieuw Oost Indië en Kraayenstein. Voor tram 6 is besloten om deze in de ochtendspits niet langer te laten keren bij Station Mariahoeve, maar de tram door te laten rijden naar Leidschendam-Noord. Daardoor zal lijn 6 elke 7,5 minuten rijden in plaats van elke tien minuten. De HTM wordt overigens steeds populairder. In oktober lag het aantal tramreizigers ten opzichte van een jaar eerder 5,8 procent hoger; het aantal busreizigers 0,4 procent. Tramreizigers legden 5,5 procent meer kilometers af; busreizigers 4,4 procent.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter