Nieuws
Jennifer Ewbank in ‘And The Beat Goes On’

Het wordt  zondag 15 december weer genieten voor de muziek liefhebbers bij Omroep Midvliet. Tussen 15:00 en 17:00 uur is er weer een editie van het radio en tv programma ‘And the beat goes on.´ Organisator, samensteller en presentator Martin Reitsma heeft een  muzikaal programma samengesteld, waarbij  artiesten geïnterviewd worden en live zullen spelen in de grote studio. Zo gaat zangeres Jennifer Ewbank live optreden, ook is haar nieuwe single: ‘A life that’s good’ te horen. Het is een mooi countryachtig nummer dat goed is ontvangen door de fans.

The Fleetwood Maniacs spelen live nummers van Fleetwood Mac, in deze band onder meer Peter Seilberger inwoner van onze gemeente en vroeger toetsenist bij de Tee Set. Ook zijn er memorabele hits te horen van de  topvocalistes van My Dearest Sister en de roemrijke zeventiger jaren band Lemming met vocalist Wally McKey. Zanger Aryan van Beugen laat Franse chansons horen op deze bruisende middag.  Daarnaast zijn er interviews met Peter de Ronde (voormalig lid van The Golden Earrings) en leden van Group 1850. (foto Martin Reitsma)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter