Nieuws
Schrijfster debuteert met thriller Familiegeluk

De Haagse Barbara Sevenstern (1969) debuteert dezer dagen bij uitgeverij De Crime Compagnie met Familiegeluk, een feelgoodthriller over verlies, familiebanden en de allesbepalende behoefte aan erkenning. Samen met haar jeugdliefde Mark leidt Lisette een rustig bestaan in Den Haag. Hier komt echter een abrupt einde aan als haar moeder overlijdt. Ze blijkt al vijftig jaar een geheim met zich mee te dragen. Wat is er toen precies gebeurd? Met als enige houvast een oud adresboek van haar moeder gaat Lisette op zoek naar de waarheid. Daarmee zet ze bestaande familieverhoudingen op scherp en wordt al snel duidelijk dat niets is wat het lijkt.

Naast auteur is Barbara Sevenstern communicatiespecialist, blogger en een van de vaste leden van de Schrijfjuffers, een schrijverscollectief dat schrijvers en lezers meeneemt in dromen en dwalingen op weg naar publicatie. Voor Familiegeluk liet ze zich inspireren door haar eigen omgeving. Ook deed ze onderzoek bij het Haags Gemeentearchief en Regionaal Archief Tilburg en had nauw contact met specialisten op het gebied van strafrecht, wapens en de conservenindustrie. In totaal werkte ze zes jaar aan het boek, ze beschouwt het schrijven van het 350 pagina’s tellende verhaal dan ook als haar schrijfopleiding.

Familiegeluk is een echte familie- en feelgoodthriller: een toegankelijk geschreven verhaal, met een gedoseerde hoeveelheid spanning, veel dialogen en herkenbare personages. Het boek richt zich op vrouwen vanaf dertig jaar, die lezen ter ontspanning en zich willen kunnen identificeren met de hoofdpersonages en de keuzes die zij maken.

Familiegeluk (ISBN 978 94 610 9397) is  te koop als paperback (€17,95) en e-book (€ 7,99).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter