Activiteiten
Huygens’ Kerstvaart is voorproefje op de kerst

Als appetizer op de Kerst organiseren Huygens’ Hofwijck en De Vlietvaart op vrijdag 20 december een bijzonder sfeervol arrangement. Tijdens dit speciale arrangement worden Kerst, cultuur en culinair genot omlijst met een sfeervolle vaartocht over de Vliet.

In Huygens museum Hofwijck, dat speciaal voor deze gelegenheid in kerstsfeer is opgetuigd, wacht de deelnemers een rondleiding. Deze wordt afgesloten met het nuttigen van een bord heerlijke erwtensoep in de keuken van de oorspronkelijke bewoner Constantijn Huygens en diens zoon Christiaan Huygens, een geniale natuurkundige, wiskundige en astronoom die wereldwijde bekendheid geniet.

Op de verwarmde trekschuit wordt u verwelkomd met dampende glühwein waarna u kunt genieten van een sfeervolle boottocht waarbij buitenhuizen en parken worden afgewisseld met monumentale bruggen en oude landgoederen!

Starttijd vanuit Den Haag: 15:00 uur (eind 18.00 uur). Prijs: € 27,50 (volwassenen). Boeken: Havenkantoor Ooievaart Bierkade 18B, tel. 070 445 18 69 en online: www.vlietvaart.nl

Programma:

15:00 uur vertrek Bierkade
15:45 uur aankomst Huygens’ Hofwijck
15:50 uur – 16:20 uur bezoek Huygens’ Hofwijck
16:30 uur – 17:00 uur bezoek Museum Swaensteyn
17:15 uur vertrek terug vaart boot
18:00 uur aankomst Bierkade, Den Haag (einde).

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter