Nieuws
Bouwplannen Damcentrum veranderen

B&W gaan ervan uit dat Schouten&De Jong projectontwikkeling en BPD begin 2020 nieuwe bouwplannen zullen presenteren voor woningbouw aan de Schoorlaan en Landscheidingstraat in Leidschendam. Aan de Schoorlaan zouden 22 woningen moeten komen, aan de Landscheidingstraat (Leytsche Hof) ongeveer 100. De bouw van 35 woningen aan de Rijnlandstraat hoek Oude Trambaan wacht op een besluit over een ondergrondse parkeergarage met 42 plaatsen. Wat betreft de woningbouw aan de Plaspoelkade wordt gedacht aan een fasering nu bouwer Schouten failliet is verklaard en bouwbedrijf Niersman b.v. dat project wil overnemen. Door het faillissement van Schouten ligt ook de bouw van het Voorburgs Kwartier aan de Dr. van Zeelandstraat plat. De planning die daarvoor bestond staat op losse schroeven, aldus B&W.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter