Nieuws
Inwoners ontvangen gemiddeld 3,7 kerstkaarten

Inwoners van Leidschendam-Voorburg kunnen gemiddeld 3,7 kerstkaarten verwachten via de post. Dit en meer blijkt uit het jaarlijkse kerstkaartenonderzoek van Greetz, marktleider in Nederland op het gebied van online wenskaarten. Dat ligt iets lager dan het gemiddelde in Nederland (4,4 kerstkaarten per inwoner).

Waar gaan de kaarten in Zuid-Holland verder naar toe? Zuid-Holland levert met gemeente Westvoorne, met gemiddeld 9,3 kerstkaarten per inwoner dé kerstkaarten-gemeente van Nederland. Nergens in Nederland worden meer kerstkaarten bezorgd. Leidschendam-Voorburg is terug te vinden op een 41e plek van de 52 Zuid-Hollandse gemeenten.

Opvallend is ook dat men vaker op tijd is met het verrassen van onze familie, vrienden en kennissen met een kerstkaart. Waar men voorgaande jaren nog flink wat kerstkaarten de dagen ná kerst verstuurde, is dat aantal afgelopen kerst flink afgenomen, met wel 45%. De dag waarop de meeste kerstwensen op de deurmat vallen is dan ook dinsdag 17 december.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter