Nieuws
Voetbalweekeinde: SEV slaat toe

Het laatste voetbalweekeinde voor de winterstop bracht een daverende verrassing: het wisselvallig presterende SEV klopte de tot nu toe ongeslagen koploper in 4D, Semper Altius, op hun eigen veld met 0-3. Opmerkelijk verder de drie goals die de VV Wilhelmus in evenzovele minuten te slikken kreeg van het bezoekende HVV uit Den Haag.

VV Brielle – Forum Sport 1 – 1

De eerste tien minuten stonden vooral in het teken van: welke ploeg kan het beste met de harde wind en regen omgaan. Wind mee is niet altijd een voordeel en Brielle werd door Forum Sport teruggedrongen. Een vrije trap van Tom Bijen in de twaalfde minuut op de oplopende Mike de Graaf werd door laatstgenoemde hard in de verre hoek achter doelman Mitchell Lieshout geschoten: 0-1.

Forum Sport kreeg kansen tegen de nummer drie van de ranglijst, maar de afwerking was slordig. In de 35e minuut een vrije trap voor Brielle op ongeveer dertig meter van Voorburgse doel. Met een knappe traptechniek liet Brian Smits doelman Justin van Look volkomen kansloos: 1-1.

In de tweede helft was Forum Sport de betere ploeg. Vanuit een gesloten verdediging en met de goed spelende middenvelders Tom Bijen, Hugo van Diepenbeek en Jeroen Reinking was Forum Sport dreigend. De moegestreden Hugo van Diepenbeek werd in de 68e minuut nog gewisseld voor Aoalid Faik. Er kwamen flink wat kansen en met wat meer zuiverheid had Forum Sport drie punten kunnen pakken. Maar het bleef bij die 1-1.

Overige uitslagen:

Semper Altius – SEV 0 – 3 (24e 0-1 Niels van Houwelingen, 42e 0-2 Jasper Koning, 64e 0-3 Jasper Koning)RKAVV – RKVV Velsen 2 – 1 (60e 1-0 Robin Steffens, 61e 2-0 Justin van Rijswijk, 94ste 2-1. De bezoekers missen in de 85ste minuut een penalty)

VV Wilhelmus – HVV 2 – 4 (15e 0-1, 16e 0-2, 18e 0-3, 33e 0-4, 47e 1-4 Jake Smart, 76e 2-4 Jacky Adam. 90e minuut rood voor Cedric Aké)

Stompwijk’92 – VV Slikkerveer 0 – 1

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter