Nieuws
Geslaagde leerlingendag van muziekschool Haenen

De jaarlijkse leerlingendag van muziekschool Haenen is ook dit jaar een meer dan geslaagd muzikaal evenement geworden. De leerlingendag  werd voor de twintigste keer in theater Ludens te Voorburg gehouden. De 67 cursisten waren over 3 groepen verdeeld met daartussen een korte pauze. De presentator was Ilona Haenen bijgestaan door de muziekleraren Manfred, Radboud, Anna, Rui Silva, Robbert, Gonzalo, Suzanne, Sara, Alicia, Lévi, Tessa en Sandor. De leerlingen speelden op piano, gitaar, ukelele en heel bijzonder de contrabas. De zangeressen werden door hun leraar begeleid. De leeftijden varieerden van 4 tot en met 13 jaar. Ook 6 volwassen leerlingen traden op met zang, piano en gitaar. Na afloop bedankte Ilona haar vader Hans Haenen voor de ondersteuning en het feit dat Hans 40 jaar geleden de muziekschool heeft opgericht.  Alle leerlingen kregen telkens na afloop van hun optreden een diploma. (foto’s Ot Douwes)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter