Activiteiten
Kerstconcert Voorburgs Opera Koor

Het Voorburgs Opera Koor geeft op maandag 23 december haar jaarlijkse gratis klassieke Kerstconcert met solisten en samenzang. Dat gebeurt in de Oude Kerk, Herenstraat 77, Voorburg. De Oude Kerk gaat open om 19.00 uur en het concert begint om 19.30 uur zonder pauze en aan het einde is er bij de uitgang een collecte voor de gemaakte kosten. De solisten zijn Ellen van den Berg sopraan, Gabrielle Sturrus Mezzosopraan, Dasha Serck viool, Tijmen Weijermars klarinet, Natasja Douma begeleidt allen aan de vleugel, de algehele leiding is in handen van dirigent Peter Janka.

Er worden prachtige klassieke werken gezongen van o.a. Bach, Mozart, Sesar Franck, Händel, in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Latijns en Russisch en ook veel herkenbare Nederlandse kerstliederen. Na het concert is men welkom in de naastgelegen Voorhof, voor een drankje, een gesprek en om kerstwensen uit te wisselen. Daarbij zijn  zeker ook de vaste gasten van De Zonnebloem aanwezig. (foto Ot Douwes)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter