Mening
U zegt het maar: Gratis Winterplacemats

‘Organiseert u dit jaar een kerstdiner, kerstlunch of winterborrel? Vraag kosteloos prachtige placemats en ansichtkaarten aan om uw activiteit aan te kleden! Wat krijgt u: Prachtige papieren placemats in Winterthema met de vraag: Wat wil jij leren in 2020?; Ansichtkaarten waarmee mensen elkaar kunnen uitnodigen om iets leuks te gaan doen; Folders van het Taalhuis; Tips hoe u het materiaal goed kunt inzetten.

Onze wens: We hopen mensen te motiveren hun basisvaardigheden te ontwikkelen. In Leidschendam-Voorburg zijn er onder andere 2300-3700 mensen laaggeletterd en we hebben hiervoor in de gemeente super goed aanbod! Vanuit het Taalhuis verwijzen we mensen naar een passende plek om aan de slag te gaan met hun leervraag. Met deze campagne hopen we nieuwe mensen te bereiken.

Deze campagne wordt gesubsidieerd door de gemeente Leidschendam-Voorburg. U heeft er geen kosten aan. Het is wel fijn als u na afloop van de activiteit een korte evaluatie van 5 minuten wilt invullen. Aanvragen? Stuur een e-mail naar taalhuis@bibliotheekaandevliet.nl Geef aan: wat u organiseert vanuit welke vereniging of organisatie; op welke datum; op welke locatie. We leggen het materiaal voor u klaar op de dichtstbijzijnde vestiging van de bibliotheek! Op=Op’.

(Namens de taalketenpartners in Leidschendam-Voorburg)

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter