Nieuws
Dit maal maar liefst zeven auto’s uitgebrand

Afgelopen nacht zijn maar liefst zeven geparkeerde auto’s aan de Martinuslaan in Voorburg-Midden uitgebrand. Het vuur ontstond kort na middernacht op een parkeerterrein bij een flat. De brandweer was niet meer in staat de vlammen tijdig te blussen en de wagens te ‘redden’. Vijf auto’s vielen geheel ten offer aan de vlammen, twee gedeeltelijk. De wrakken zijn weggesleept. Het is de tweede opeenvolgende nacht dat auto’s in Voorburg in brand zijn gestoken. In de nacht van maandag op dinsdag betrof het drie auto’s in de Van Leeuwenstraat. Die plek ligt in de wijk Bovenveen en is ongeveer een kilometer verwijderd van de locatie waar afgelopen nacht brand werd gesticht.  Een week eerder werd een busje aan de nabij gelegen Prinses Beatrixlaan in brand gestoken. De politie is een sporenonderzoek begonnen. Begin dit jaar werd de gemeente, en dan vooral Voorburg, ook al getroffen door een golf autobranden. Ook toen was het vrijwel dagelijks raak.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter