Nieuws
GBLV in actie voor Ouderensoos

Oppositiepartij GBLV roept inwoners die het niet eens zijn met de sluiting van de Ouderensoos op een mail te zenden aan verantwoordelijk wethouder Jan-Willem Rouwendal via bestuurssecretariaat@lv.nl

De Ouderensoos, die welzijnsorganisatie Woej tien keer per maand organiseert in wijkcentrum De Plint in Leidschendam, moet dicht omdat de wethouder er geen subsidie meer voor over heeft. De soos bestaat uit een gezellig samenzijn en een lunch. Dat kunnen ouderen ook elders, zo meent de wethouder.

‘Als u straks onder de kerstboom zit, denk dan even aan uw bejaarde ouders, bejaarde buurman of buurvrouw die met plezier naar de Woej-ouderensoos gingen. Dat plezier is straks dus weg’, aldus GBLV.

De partij heeft de Ouderensoos gerangschikt onder een serie besluiten van het college van B&W onder het motto ‘Wat heeft 2019 u met het huidige college gebracht’: onzekere voortbestaan van het Veur Theater, chaos rond nieuwe subsidiestelsel, harteloze houding bij de jeugdzorg, geen oog hebben voor nabestaanden-initiatief, afvalbende op straat, onnodige wekelijkse ophaal restafval, hogere afvalstoffenheffing, hogere hondenbelasting, opheffen stedenbanden, uitstel besluit extra Vlietbrug, uitblijven sociale woningbouw, niets doen bij ondergang Schouten Bouw, grondwaterinjecties in De Zijde, gedoe rond Nashvilleverklaring inzake LHBTI.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter