Nieuws
High tea in Leidschendam-Zuid

Wijkvereniging Leidschendam Zuid heeft een uiterst geslaagde jaarlijkse kerstbijeenkomst gehad. Net als het jaar ervoor is er door fantastische inzet van de vrijwilligers een overheerlijke high tea verzorgd. Zesenveertig buurtbewoners hebben gesmuld van zelfgebakken scones en goedgevulde sandwiches. En thee, heel veel thee.

De wijkvereniging zet zich in voor de buurt in brede zin. In buurthuis Ons Tolhuis worden veel activiteiten georganiseerd, van koffieochtend De Ontmoeting en Burendag, tot het steeds groter groeiende Paaseieren zoeken. En ook bij onze clubs is veel te doen, zoals darten, yoga voor ouderen, kaarten en bordspellen. Ga ook eens langs bij De Horre 1 in Leidschendam, en sluit aan als medespeler of vrijwilliger.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter