Nieuws
Apple-reseller Amac opent deuren in Leidschendam

Amac, de grootste Apple Premium Reseller van Nederland, opent vandaag een winkel in Mall of the Netherlands. De nieuwe vestiging aan de Rozemarijn 12 in Leidschendam heeft twee verdiepingen en is gelegen in het hart van het winkelcentrum. Amac gaat klanten onder meer de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van een trainingsruimte.

Amac zat voorheen al met een filiaal in het winkelcentrum Leidsenhage. Door de sloop van het winkelcentrum moesten klanten uit Leidschendam bijna een jaar lang uitwijken naar Zoetermeer en Den Haag. Met de komst van Mall of the Netherlands, het grootste winkelcentrum van het land met een oppervlakte van 117.000 vierkante meter, kunnen Apple-liefhebbers uit Leidschendam en omgeving eindelijk weer bij Amac terecht voor al hun aankopen en om hun apparatuur te laten repareren.

Apple-apparatuur die moet worden gerepareerd kan worden afgegeven bij de servicebalie in de nieuwe winkel. Deze wordt dan zes dagen per week naar het grote reparatiecentrum van Amac in The Wall Utrecht gebracht en kan na reparatie gewoon weer in Leidschendam worden opgehaald. Vanaf begin volgend jaar kunnen de meeste iPhone- en iPad-reparaties in de reparatiefaciliteit van de winkel zelf worden afgehandeld.

In de winkel en in de trainingsruimte op de eerste verdieping kunnen klanten begeleiding krijgen en terecht met vragen over Apple-apparatuur. Apple zelf is verantwoordelijk voor het ontwerp en het interieur van de Amac-winkels. Amac-CEO Ed Bindels: “Apple ontwikkelt de winkels voor Apple Premium Resellers in het Californische Cupertino. Deze nieuwe winkel is geheel ingericht volgens de laatste standaard.” Ook het assortiment is volledig gericht op de laatste Apple-trends.

De nieuwe vestiging is met 260 vierkante meter bijna twee keer zo groot als de vorige winkel in winkelcentrum Leidsenhage. Bindels is bovendien erg onder de indruk van de nieuwe locatie van de Amac-winkel, Mall of the Netherlands. ‘On-Nederlands’ noemt hij het. Het winkelcentrum beschikt straks over 4000 gratis parkeerplaatsen en er wordt verwacht dat mensen uit de wijde omgeving het zullen bezoeken.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter