Moeten we eerst meer belasting voor onze hondenvriend betalen, krijgen we nu via een slinkse weg te horen dat er weer geknibbeld wordt aan de uitlaatgebieden. Dus wordt het ook voor mij tijd eens in actie te komen. In Amerika zou ik contact opnemen met mijn Congreslid. Hier kan dat niet, maar we hebben wel een gemeenteraad.

Daarvan weet ik dat de oppositie partijen alleen mogen blaffen, maar dat niemand in het college hiervan schrikt. Dus een ‘regerende’partij gezocht die iets voor ons kan betekenen. De grootste, de VVD? Die hebben weinig op met de gewone man. Zo min mogelijk sociale woningbouw, dan vertrekt die petten drager vanzelf met medeneming van die rot hond. Het CDA dan?  Daar heeft men het zo druk met elkaar de kerk uit vechten dat er helemaal niks (aan beleid) wordt gedaan. Hun broeders van de Christenunie/SGP ? Tja, die sluiten zonder pardon de ouderensoos. Ofwel: met oudjes als ik hebben zij niks op. Gelukkig is daar de PvdA. Helaas hebben ook die het klootjesvolk afgezworen. Gewoon slikken wat je coalitie partners zeggen, anders mag je misschien niet meer mee spelen. Van de oppositie weet ik dat de GBLV mensen zich nog wel eens als dierenliefhebber profileren. Helaas hebben ze hun collega politici vaak zo honds behandeld, dat niemand meer met ze wil werken. GroenLinks heeft het te druk met partij idealen en D66, ach bestaat dat nog?

Neen, we zijn weer eens de gebeten hond. Alsof er geen andere vormen van criminaliteit in Leidschendam-Voorburg bestaan dan die verschrikkelijke lui met hun keffers. Een algemeen hondenverbod kan nog net niet. Maar ze stukje bij beetje wegpesten wel!

(naam inzender bij redactie bekend)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter