Nieuws
Weer Schouten-project on hold

De verbouw, restauratie en transformatie van Westeinde 6-8 in Voorburg, is op de lange baan geschoven. Op 20 mei tekende wethouder Astrid van Eekelen met onder andere Chris Schouten, eigenaar van het inmiddels failliete Schouten Bouw, een samenwerkingsovereenkomst voor het project – Huygenshof gedoopt – dat een jaar in beslag zou nemen. Jan des Bouvrie zou er ook aan meewerken.

Inmiddels staat er voor de lege panden een groot bord waarop een ‘relaunch’, een nieuwe lancering, van het project wordt aangekondigd. Schouten Bouw wordt niet meer op de borden vermeld net zo min als makelaar Reichman & Rommelaar. Wel worden nu Dynamics vastgoedmakelaar en Frisie makelaars genoemd.

Residentie Huygenshof moet gaan bestaan uit acht luxe, royale appartementen waaronder twee penthouses. Parkeren gebeurt op eigen terrein.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter