Nieuws
Hollandser kan het niet in Kakafonie

Jermaine Stuiver is vandaag te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Om 12:30 uur komt hij zijn vierde single ‘Toen kwam de nacht’ laten horen. ‘Toen kwam de nacht’ is ontstaan toen Jermaine Stuiver werd gevraagd om mee te doen aan de muzikale uitdaging voor TV 73 waarin Kees Tel en Nol Roos binnen drie uur een kant en klaar radioliedje moesten maken met tekst, muziek en natuurlijk het inzingen.

Na Jermaine is Wilmo aan de beurt. Om 13:05 uur komt hij  zijn nieuwe single ‘Zit het in ons bloed’ te laten horen. Vanaf 2016 is hij begonnen te bouwen aan een solocarrière. Wilmo wist precies welke kant hij uit wilde, feel good nummers die de sfeer van de jaren 80 uitademen. Tot heden heeft hij deze weg kunnen blijven volgen en is hij vijf singles verder.

Ook Wilfred Belles is te gast in Kakafonie. Om 13:35 uur is Wilfred aan de beurt met ‘Zoveel mooie vrouwen’. Het was voor Wilfred  niet moeilijk om deze nieuwe single uit te brengen. Er is ook al gesproken over een volgende single begin 2020. Dat wordt een ballad met een uptempo refrein.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter