Nieuws
Ursulapaviljoen in januari afgebroken

Het witte gebouw aan de noordzijde van het landgoed Schakenbosch, het zogenaamde ‘Ursulapaviljoen’, wordt na ruim 20 dienstjaren verwijderd. Het gebouw wordt elders in het land weer opgebouwd. De werkzaamheden vinden plaats in januari 2020 en zullen enkele dagen duren. Ten aanzien van de planning van de verkoop van de nieuwe woningen op het landgoed geldt dat naar verwachting begin 2021 gestart wordt met de verkoop. De verkoop loopt door van 2021 tot naar verwachting 2025, al naar gelang deelprojecten tot stand komen. De exacte planning wordt komend jaar duidelijk. De verkoopprijzen worden steeds, vlak voor de start verkoop, per deelplan bekend gemaakt. Houd voor actuele informatie de website www.voorlei.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter