Eetkamer ‘De Laan’ op de hoek van de Laan van Nieuw Oosteinde en de Van Arembergelaan in Voorburg krijgt een nieuwe bestemming. De Eetkamer sloot in februari na bijna drie jaar de deuren. Voorheen zat hier bakkerij Frans de Groot. De oude winkelruimte wordt nu verkleind. De ruimten waar de Eetkamer was gevestigd worden omgebouwd tot twee appartementen. Het gaat dan om de adressen Van Arembergelaan 179 en 181. Hier was in het verleden de broodbakkerij gevestigd. De Groot verhuisde die bakkerij in 1996 naar het Forepark. Daarna stonden de ruimten leeg tot de inrichting als Eetkamer in augustus 2015. De Eetkamer was echter geen succes. Vandaar de sluiting in februari. Wat er in de kleiner gemaakte winkel komt is nog onbekend.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter