Activiteiten
Hofwijck sprookjesachtig tijdens lichtjesavond

Op Kerstavond, dinsdag 24 december, wordt er traditioneel Lichtjesavond gevierd in het Huygenskwartier Voorburg. Die avond is Hofwijck geopend van 17.00-21.00 uur voor publiek en is de tuin sprookjesachtig verlicht. De tuin is gratis toegankelijk en voor het huis krijgt men 50% korting om onder andere de tentoonstelling ‘Kerst in het klein’ te bewonderen.  In de vergaderlocatie kunnen de kinderen een lantaarntje knutselen. Tussen 17.30-20.30 zingen de Christmas Carols de sterren van de hemel.

Ook op Tweede Kerstdag, 26 december, kan men een bezoek  brengen aan Huygens’ Hofwijck. Daar wacht de kersttentoonstelling ‘Kerst in het Klein’. Het museum is geopend van 12.00-16.00 uur. Combineer het bezoek met de tentoonstelling ‘Advent: Aftellen naar Kerst’ in Museum Swaensteyn, op 5 minuten loop afstaand van Hofwijck.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter