Nieuws
Kerst in winkelcentra

De winkelcentra Mall of the Netherlands en Julianabaan hebben dit weekeinde uitgepakt met kerstmisactiviteiten. In de Mall was een grote baan neer gezet, de CHRISMAS WREKINGBAL, waarbij kinderen, zittende op een grote zwevende kerstbal moesten proberen om tijdens hun tocht een figuur te makken te krijgen. Wie dat lukte kreeg een mooie prijs. Winkelcentrum Julianabaan was omgetoverd tot kerstdorp inclusief een kerststal en glühwein voor de liefhebbers. De kinderen konden kerstballen schilderen en mooie kerstkaarten maken.  Kerstliederen werden ten gehore gebracht door The Dance Factory en het kerstkoor  Rebound. Bewoners uit Prinsenhof Leidschendam zijn al een stapje verder. Alle inwoners worden daar al vast een heel gelukkig 2020 gewenst. Vormgegeven door een kerstversiering, dat wel. (foto’s Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter