Activiteiten
Vanavond Lichtjesavond in Huygenskwartier

Vanavond is het tijd voor de traditionele Lichtjesavond in het Huygenskwartier in Voorburg. Van 17.00 tot 21.00 uur worden de prachtige historische gevels en de gezellige straatjes  verlicht door duizenden kaarsjes. De mooi in kerstsfeer omgetoverde etalages zijn te bewonderen. Verder is er warme chocolademelk, glühwein, poffertjes, de Kerstman en zijn de kerken open.

Traditiegetrouw is er bij Meatpoint  in de Herenstraat weer een knallende feestavond.  De muziek wordt deze avond verzorgd door Captain Midnight & Rico Houtman. Het programma ziet er als volgt uit: 16:00 Lichtjesavond – warme choco en glühwein op het terras; 17:30 Aanvang diner; 18:00 Kerstdiner 3-gangen €40,- ; 20:30 Borrelen aan de bar. Daarnaast start het ombouwen van het restaurant zodat om 22:00 uur de deuren open kunnen voor de feestavond. Voor de feestavond kan men een ticket kopen bij Meatpoint, zonder ticket geen toegang tot het feest. De kosten voor een ticket bedragen €10,- per persoon.

Er is ook een gezellige kerstborrel in Café van Torentje aan de Franse Kerkstraat. Tijdens lichtjesavond vindt men in de kersttent met heaters het bar-kerstpaar Marvin & Chica. Uiteraard met gezellig kerstmuziek. (foto PR)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter