Nieuws
Eén app voor bereikbaarheid Rotterdam Den Haag airport

Mobility Services & Retail (PON) en partners starten in de regio Rotterdam Den Haag een proef met één app waarmee reizen met alle vervoermiddelen in de regio te plannen zijn, te boeken, te betalen en mee te reizen. De bereikbaarheid van Rotterdam The Hague Airport staat daarbij centraak. De verwachting is dat de reiziger vanaf medio 2020 kennis kan maken met deze manier van reizen.

Mobility Services & Retail (PON)  is bekend van auto’s, fietsen (Gazelle) en deelvervoer (Greenwheels). De REISinformatiegroep heeft als reisplanner miljoenen gebruikers in Nederland. Tranzer verzorgt nationaal en internationaal e-tickets voor OV en andere deeldiensten. Shuttel is een mobiliteitskaart waar al ruim 110.000 medewerkers dagelijks mee reizen. Daarnaast zijn ook Deloitte (innovatie, co-creatie en monitoring) en CGI (IT consulting) onderdeel van het samenwerkingsverband.

De luchthaven Rotterdam The Hague Airport is het best bereikbaar met de auto. Het merendeel van de reizigers komt dan ook met de auto. Naast (inter)nationale reizigers gaat het hier ook om mensen die op of rond de luchthaven werken. Rotterdam The Hague Airport en Schiphol Real Estate werken al langer aan het verbeteren van de bereikbaarheid anders dan met de auto.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter