Nieuws
Joost de Bock Lid van Verdienste KNVB

Bij voetbalvereniging Forum Sport is deze week Joost de Bock in het zonnetje gezet.  Joost de Bock werd gehuldigd door de KNVB. Kees Wenneker, Ambassadeur van de KNVB, huldigde Joost de Bock met een speldje en overhandigde hem de oorkonde Lid van Verdienste.

Als secretaris van de vereniging heeft Joost heel wat op het complex van Forum Sport doorgebracht. Niet alleen vanuit zijn secretaris rol, maar ook als vliegende keep voor alles wat er maar moest gebeuren. Dit is uiteindelijk best veel geworden. Joost had daarmee een voortrekkersrol op veel gebieden. Dat hij hierdoor ook heel veel zaken die beter konden op zijn bord kreeg mag duidelijk zijn.

Joost zijn drijfveer is altijd geweest om alles op te lossen en ervoor te zorgen dat er regels of richtlijnen kwamen om zaken scherp te krijgen. Bezoekende controleurs van de KNVB, werden door Joost altijd goed opgevangen.

Naast secretaris verzorgde Joost ook andere activiteiten, zoals: scheidsrechterscoördinator / coördinator tuchtzaken / coördinator commissiekamer / scheidsrechter / opleider voor de verplichte cursus voor de B-jeugd / opleider van jeugdscheidsrechters/ wedstrijdcoördinator/ scheidsrechter begeleider etcetera. Een hele lijst die veel respect afdwingt.

Joost blijft gelukkig betrokken als actief lid van de vereniging. Als  scheidsrechter en als KNVB scheidsrechter begeleider. Joost is gevraagd om ook de tuchtzaken te blijven coördineren. Hij gaat hier nog even over nadenken. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter