Nieuws
Vragen over velden Forum Sport

D66-gemeenteraadslid Mahjoub Mathlouti wil naar aanleiding van een bericht van Vlietnieuws, gisteren, van B&W nadere informatie over de toestand van de grasvelden bij Forum Sport op sportpark ‘t Loo in Voorburg.

‘In de berichtgeving wordt gesproken over de slechte staat van de velden wat mogelijk wordt veroorzaakt door een defecte drainage van de velden. Sinds wanneer is de gemeente bekend met de slechte staat van de velden/defecte drainage? Hoeveel contactmomenten en op welke wijze heeft de gemeente contact gehad met Forum Sport over de staat van de velden/defecte drainage? Graag een overzicht vanaf het eerste moment Forum Sport de gemeente op de hoogte heeft gesteld’.

‘Wat heeft het college van B&W tot nu toe gedaan om de staat van de velden als mogelijk gevolg van de defecte drainage te herstellen? In de berichtgeving wordt gemeld dat wanneer de problemen met de velden in januari niet worden opgepakt, de gemeente in gebreke zal worden gesteld? Wat gaat het college doen om dit te voorkomen? Welke klachten/meldingen met betrekkingen tot gemeentelijk onderhoud van sportvelden heeft u sinds aanvang van vorig sportseizoen (augustus 2018) ontvangen? Graag een overzicht’. (foto Forum Sport)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter